Maksuton e-kirja Ensiapua ylivelkaantuneelle

 

Kun et enää pysty selviytymään veloistasi ja ulosotto ja maksuhäiriömerkintä uhkaa, tiedontarve on kova. Tällöin pitäisi löytyä kaikki tarvittava tieto nopeasti ja helposti. Omasta kokemuksesta tiedän, että vaikka tietoa on saatavissa eri toimijoilta, se pitää silti osata etsiä eri paikoista.

Tästä tiedontarpeesta syntyi ensin tämä blogi, johon aloin pikkuhiljaa keräämään ja jakamaan löytämääni tietoa. Blogia on kiva lukea, mutta tietoa pitää sieltäkin etsiä lukemalla kaikki postaukset läpi. Tästä syystä päätin kerätä kaiken tärkeän tiedon ja kirjoittaa sen yhteen helppolukuiseen e-kirjaan, jotta sinä saat kaiken tarvitsemasi tiedon nopeasti.

 

Lataa maksuton e-kirja tästä!

 

Opas on tehty helpottamaan ylivelkaantuneen ihmisen akuuttia hätää ja tiedontarvetta, jotta epätoivoiselta tuntuvasta tilanteesta on mahdollista päästä eteenpäin. Tässä oppaassa tarjotaan tietoa ja neuvoja, joilla omaa tilannetta ja omia ajatuksia saa selkeytettyä ja pääsee etenemään asiassa ja tekemään tarvittavia toimenpiteitä oman talouden hallintaan saamiseksi.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asunnon säilyttäminen ulosotossa

Kiitos lukijoille hyvistä kommenteista ja kysymyksistä, joita on taas tullutkin varsin runsaasti. Sieltä löytyy usein hyviä aiheita uusiksi ...