torstai 23. heinäkuuta 2020

Asenne ratkaisee - aina

Olen saanut paljon palautetta lukijoiltani positiivisesta kirjoitustyylistäni, kiitos kaikille palautteen antajille.  Olen varmaan syntymässä saanut positiivisuuden rokotuspistoksen mukana, eikä sitä ole tarvinnut uusia vuosien kuluessa. Tällaisessa tilanteessa tästä luonteenpiirteestä on todella paljon apua ja se auttaa jaksamaan läpi vaikka minkälaisen velkahelvetin, näin uskon. Toisaalta, jos jonkun toisen henkilön luonteenlaatu on erilainen, ehkä surumielinen eikä aina näe asioissa niiden hyvää puolta, omaa mielentilaa voi opettaa toisenlaiseksi ja positiivista elämänasennetta voi opiskella. Ihminen on siitä ihmeellinen olento, että se pystyy oppimaan melkeinpä mitä vaan, kun vaan halua, intoa ja kärsivällisyyttä riittää. 

Jo pienillä askelilla pääsee eteenpäin. Olen ollut Positiivareiden tarjoileman Ajatusten aamiaisen lukija jo vuosikymmeniä. Niistä päivittäisistä, jo arkirutiiniksi muuttuneista aamunavauksista löytyy aina uusia ajattelemisen aiheita. Kiitos niistä! Ja sieltä löytyy myös tämän postauksen otsikko: "Asenne ratkaisee. Aina." Voit itse valita, miten päiväsi täällä pallolla käytät. Murehditko mennyttä, pelkäätkö tulevaa vai osaatko elää hetkessä, juuri tänään. Ja mikä parasta, tätä taitoa voit myös opetella, mikäli se ei käy sinulta luonnostaan.


Oma mottoni, minkä mukaan elän, on: 

"Turha murehtia sellaisia asioita, mille ei voi tehdä mitään
ja mille voi - tehdä! eikä murehtia. "

 - velallinen- 


Tee siis! 


kuu taivaalta
Photo by jasper benning on Unsplash

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piinaa ja pääsiäistä

Pääsiäisviikkoa eli Piinaviikkoa eletään ja ihan kohta vaihtuu maaliskuu huhtikuuksi - talvi kevääksi. On aivan ihanaa tuo valon määrän lisä...