torstai 16. syyskuuta 2021

Tilanne syyskuussa

Kolmannen kvartaalin eli vuosineljänneksen luvut ovat juuri valmistuneet ja ne tulevat tässä:

7-9/2021

Maksettu ulosottoon kolmen kuukauden aikana yhteensä 2.856,93 € (ed. 3 kk 2.736,11) .
Tästä summasta viivästyskorkoihin on mennyt yhteensä 2.132,05 € (ed. 3 kk 2.136,77 ).
Taulukkomaksuja ei enää mene eli 0 € (ed.3 kk 223,00).
Ulosottovelka on lyhentynyt tällä ajanjaksolla 724,88 € (ed.3 kk 376,34). 

Positiiviset huomiot: 

+  Ulosottovelka on lyhentynyt suurin piirtein puolet enemmän kuin edellisellä                            vuosineljänneksellä. 

+  Taulukkomaksut ovat jääneet historiaan maksusuunnitelman osalta. Näihin tulen tosin vielä törmäämään siinä vaiheessa, kun alan maksaa ylimääräisiä lyhennyksiä ulosottoon. 

Viivästyskoron määrä on pienentynyt jo ja pienenee koko ajan velkamäärän pienentyessä. 

Huomio:

-  Hitaastihan tämä velanmaksu etenee, mutta varmasti


Lisäksi erittäin positiivinen huomio on, että taloutemme kokonaisvelkamäärä pienenee onneksi todella paljon nopeammin kuin tuo pelkkä ulosottovelka. Tekemäni velkakello osoittaa, että syyskuussa mentiin jo alle 230.000 euron rajan, kun kokonaisvelkamäärä oli 229.025 €. Mukana siis ulosottovelka, asuntolaina ja muut ulosoton ulkopuolella hoidettavat lainat. 

Kuten ensimmäinen asioitani hoitanut ulosottomies totesi, että eihän sinulla nyt niin paljon velkaa ole verrattuna moneen muuhun esimerkiksi suuren asuntolainan maksajiin. Ja näinhän se on. Tästä syystä maksan paraikaa velkalumipallon avulla noita muita velkoja mahdollisimman ripeästi pois, jotta pääsen niistä selvittyäni maksamaan ulosottovelkoja enemmän ja nopeammin. 

Kyllä tästä vielä hyvä tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ulosoton vapaakuukausi

Nyt ollaan jo virallisesti kevätkuukausien puolella, kun maaliskuulla mennään jo.  Ihanaa, kun valon määrä lisääntyy päivä päivältä ja aurin...