torstai 9. joulukuuta 2021

Joulunodotusta!

Nyt se koitti - nimittäin ensimmäinen kerta blogin aloittamisen jälkeen, kun minulla ei ole mitään akuuttia asiaa mielen päällä, mistä teille kirjoittaisin. 

Tämähän on oikeastaan aika hyvä merkki, koska se tarkoittaa, että kaikki tärkeät asiapitoiset asiat ulosottoon, velkojen maksuun ja koko prosessiin liittyen on jo kerrottu. Eli kaikille uusille lukijoille suosittelen lämpimästi blogin kahlausta alusta loppuun, "mukavaa" puuhaa vaikka joulunpyhille tai välipäiville. 

No, onneksi kaikkea uutta tulee jatkuvasti ja vanhatkin asiat päivittyvät ja muuttuvat eli ei tässä tarinat lopu vaan ensi vuonnakin asiaa riittää. Ensi viikolla toivottavasti on jo joulukuun kuitti ulosotosta saapunut ja saan vedettyä viimeisen vuosineljänneksen yhteen sekä samalla koko vuoden. Voin sitten tuolloin joulun pyhinä tehdä vaikka vertailua edellisen vuoden ja kuluneen vuoden lukujen kesken. Aijai, excel-nörtin sormet jo syyhyää...

Tähän kohtaan haluan muistuttaa teitä rakkaat lukijani aiemmasta postauksestani "Yhdeksän maanantaita jouluun" ja sen sisältämästä tarjouksesta. 

Tässä vielä linkki tuohon postauksessa mainitsemaani diy-oppaaseen, joka löytyy alta, jos jotakuta kiinnostaa lukea lyhyesti ja selkeästi kirjoitettu opas, kuinka saada oma talous hallintaan. Hyvää, asiallista luettavaa joulun pyhiksi ja ajatuksia koko ensi vuodeksi. 

Talous kuntoon - kohti velatonta elämää 

Yhteistyökumppanini haluaa antaa minulle mahdollisuuden tarjota teille kaikille lukijoilleni  joulumuistamisen! Saatte 20 % alennuksen kyseisestä oppaasta koodilla Joulu21. Koodi on voimassa joulukuun loppuun asti ja voitte vinkata tästä myös ystäville ; )

Huom. Tämä ei ole maksettu mainos, vaan haluan vilpittömästi, itse uusia ajatuksia saaneena suositella kyseistä opasta. Erittäin hyvä sijoitus muutamalle eurolle, joululahja itselle, josta iloa pitkäksi aikaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tasan sata

Tasan sata. Siinä postausten lukumäärä tähän mennessä, tämä on siis sadasensimmäinen.  Viime kirjoitukseen tullut kommentti sai aikaan tämän...