torstai 1. elokuuta 2019

Heinäkuun tilanne

Heinäkuu on lomakuu ja onneksi myös lämpimiä lomasäitä on pidellyt. 
Heinäkuussa viimeinenkin yhdeksästä pikalainasta on lähtenyt haasteelle eli sain haastehakemuksen käräjäoikeudesta viime viikolla. Siihen jo rutinoituneesti vastasin, että olen saanut sen tiedoksi. Nyt odotellaan, milloin käräjäoikeus on lomalta palannut ja asian käsitellyt ja asia etenee ulosottoon. Sitten alkaa helpottaa, tuon postin määrän suhteen ainakin. 

Heinäkuun palkka oli myös isompi ja ulosotto sai siitä mukavan siivun nipistettyä.  Oli kiva huomata kuitista, että myös kaksi pientä hammaslääkärilaskuani, jotka sinne joutuivat, on nyt maksettu ulosoton toimesta muiden lyhennysten seassa. Kiva, kiva! Nyt voin taas tilata uuden hammaslääkäriajan, kun olisi jo uusi työmaa suussa odottamassa paikkausta. Ajattelin ensin, että se saa odottaa pitkälle syksyyn, ennen kuin saan ne maksut sieltä hoidettua, mutta onneksi ulosotto päätti maksaa ne pienimmät sieltä heti pois. 

Tässä lomalla tulee onneksi myös vähän rentouduttua, että jaksaa taas syksyn painaa töitä pitkää päivää niska limassa. Kuten huomaat, rakas lukijani, pientä töihinpaluun tuskaa pukkaa näin viimeisellä lomaviikolla...miten se aina onkin yhtä vaikeaa palata loman jälkeen töihin? Tästä voisi joku keittiöpsykologi päätellä, etten täysillä rakasta työtäni enää ja olisi oikeassakin. Mutta nyt ei auta kuin sinnitellä, sillä ulosottoon on seuraavat viisitoista vuotta maksettava kuukausittain lyhennyksiä, että ei auta itsenäisesti töistä pois jäädä. Joten jaksaa, jaksaa. 

Ja vielä niistä pikavippimainoksista, joista aiemmin jo postasin. Nyt kesällähän niitä vasta tuleekin. Taitaa olla mtv:n ja muiden mainoskanavien mainosajat edullisia heinäkuussa, kun niitä riittää ihan joka ohjelman välissä ja joka mainostauolla. Toiset yhtä ahkerat mainostajat ovat trivago ja pelastusarmeija. 
Mutta mahtaako sulla saldo riittää?


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ulosoton vapaakuukausi

Nyt ollaan jo virallisesti kevätkuukausien puolella, kun maaliskuulla mennään jo.  Ihanaa, kun valon määrä lisääntyy päivä päivältä ja aurin...